Mohamed Hammoud

ย 

๐Š๐ž๐ฒ๐ง๐จ๐ญ๐ž ๐’๐ฉ๐ž๐š๐ค๐ข๐ง๐  (live and remote)

โ€ข ๐”๐๐…๐‹๐“๐‘๐ƒ Become the authentic leader who ๐ข๐ง๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฏ๐ž๐ฌ others, uses their ๐ข๐ง๐Ÿ๐ฅ๐ฎ๐ž๐ง๐œ๐ž to help them rise and ๐ข๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐ž๐ฌ them to become better versions of themselves.

โ€ข ๐‘๐ž๐ฆ๐จ๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ญ๐ก๐ž ๐Œ๐š๐ฌ๐ค Are you a fake? Do you feel like you are not enough? The ๐ข๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ ๐ฌ๐ฒ๐ง๐๐ซ๐จ๐ฆ๐ž means we can never measure up to expectations so we struggle with feelings of self-doubt, incompetence and inadequacy even when we experience success. Sometimes we have to break into a million pieces in order to become whole again.

โ€ข ๐“๐ก๐ž ๐€๐ฅ๐œ๐ก๐ž๐ฆ๐ข๐ฌ๐ญ: ๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ญ, ๐‘๐ž๐ง๐ž๐ฐ ๐š๐ง๐ ๐‘๐ข๐ฌ๐ž In even the most uncertain times, leaders need to transform so they can embrace change with resilience and resolve.

Mohamed Hammoud is a husband and father to 3 beautiful children. A leadership executive with a London-based tech company and a private consultant in leadership development, diversity and inclusion, Mohamed is an engaging keynote and TEDx speaker who has spoken about the Muslim identity in the West. He is also a dedicated community leader, media commentator, and community activist.

ย